Teatrul “Dan Alecsandrescu” vă prezintă luni o comedie despre putere și corupție

76

Teatrul “Dan Alecsandrescu” readuce pe scena Cercului Militar Roman o piesă foarte potrivită pentru acest an, un an în care românii vor fi chemați de două ori la urne.

„Omul care a văzut moartea”, comedia în trei acte a lui Victor Eftimiu, aduce în discuție, pe de o parte lupta pentru putere și corupția, de cealaltă parte, dorința de a urma calea inimii. Într-un liniștit orășel de provincie, un candidat la primărie salvează viața unui necunoscut. Dar cine este cel salvat? Stau lucrurile chiar așa sau aparențele înșeală? 

Răspunsurile le aflați luni, 11 februarie, începând cu ora 18.00, la Cercul Militar Roman. Intrarea este, ca de obiecei liberă, singura răsplată pe care o așteaptă actorii amatori fiind prezența și apaluzele spectatorilor. 

Vor evolua, în ordinea intrării în scenă: Mariana Levărdă, Beatrice Canschi, Cristian Foghel, Radu Vatavu, Alexandru Lezeu (în dublu rol), Daniela Pețenchi, Gheorghiță Iancu. Regizorul este Radu Vatavu, iar sufleur, Silvia Coșnete.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult