Apa Serv angajează electricieni

192

Apa Serv organizează în data de 22.02.2019, începând cu ora 10:30, concurs pentru ocuparea unui numar de 3 posturi de electrician in cadrul Zonei Operationale Est Roman, astfel :

  • un post la Captarea Pildești,
  • un post la Sectorul Epurare Ape Uzate,
  • un post la Sectorul Rețele – Canal.

Condiţiile de participare şi relaţiile suplimentare le puteţi găsi pe pagina de internet a Companiei Judeţene Apa Serv S.A. la rubrica “noutăţi” – “ştiri”: http://www.apaserv.eu/index.php?page=noutati sau la tel. 0233-233340, int. 150, Biroul Resurse Umane.

Persoanele interesate vor depune scrisoare de intenţie și CV la registratura Companiei Judeţene  Apa Serv S.A. din Piatra Neamţ str. Lt. Drăghiescu nr. 20, sau la Punctul de lucru al Companiei Judetene ApaServ S.A. din municipiul Roman, str. Stefan cel Mare nr. 259, ori pe adresa de e-mail office@apaserv.eu până în data de 20.02.2019, orele 14.00 urmând ca până la orele 16.00 ale aceleiaşi zile să fie anunţaţi candidaţii care vor fi selectaţi în vederea susţinerii probelor de concurs.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult