Apa Serv angajează electricieni

de | 11/02/2019 | Economic, Local, Util

Apa Serv organizează în data de 22.02.2019, începând cu ora 10:30, concurs pentru ocuparea unui numar de 3 posturi de electrician in cadrul Zonei Operationale Est Roman, astfel :

  • un post la Captarea Pildești,
  • un post la Sectorul Epurare Ape Uzate,
  • un post la Sectorul Rețele – Canal.

Condiţiile de participare şi relaţiile suplimentare le puteţi găsi pe pagina de internet a Companiei Judeţene Apa Serv S.A. la rubrica „noutăţi” – „ştiri”: https://www.apaserv.eu/index.php?page=noutati sau la tel. 0233-233340, int. 150, Biroul Resurse Umane.

Persoanele interesate vor depune scrisoare de intenţie și CV la registratura Companiei Judeţene  Apa Serv S.A. din Piatra Neamţ str. Lt. Drăghiescu nr. 20, sau la Punctul de lucru al Companiei Judetene ApaServ S.A. din municipiul Roman, str. Stefan cel Mare nr. 259, ori pe adresa de e-mail office@apaserv.eu până în data de 20.02.2019, orele 14.00 urmând ca până la orele 16.00 ale aceleiaşi zile să fie anunţaţi candidaţii care vor fi selectaţi în vederea susţinerii probelor de concurs.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.