Tenis gratuit pentru copii la CSM Roman

de | 11/02/2019 | Local, Sport

Secția Tenis din cadrul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Roman va avea două grupe de copii. La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc o preselecție desfășurată pentru această secție, la care s-au prezentat 30 de copii, născuți între anii 2006-2010.

După ce participanții au fost evaluați, clubul preconizează înființarea a două grupe – începători și avansați – a câte 12 sportivi, începând cu data de 01 martie.

Pe durata sezonului rece, activitatea se va desfășura în  Sala Sporturilor, iar programul de pregătire va fi anunțat celor selecționați în timp util. Toate costurile cu pregătirea sportivă vor fi suportate de CSM Roman, fără a fi percepută vreo taxă. Părinții copiilor vor fi contactați în zilele următoare pentru a li se comunica rezultatul  la preselecție.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.