ApaServ schimbă apometre la Săbăoani

de | 04/03/2019 | Rural, Util

Compania județeană ApaServ va înlocui, în perioada martie – mai, contorii de branșament scadenți la verificare metrologică la utilizatorii serviciului public de alimentare cu apă.

Conform unui anunț al companiei, lucrările vor fi efectuate în intervalul orar 08.00 – 19.00, de luni până sâmbătă, prin firme terțe contractate de către operatorul de apă.

În acest sens, rugăm utilizatorii să permită accesul persoanelor împuternicite la căminele de branșament în vederea înlocuirii aparatelor de măsură.” – anunț ApaServ

În cazul în care accesul celor ce vor să schimbe apometrele nu va fi permis de către proprietar, acesta din urmă riscă amendă de la 5.000 la 10.000 lei, conform unei prevederi legale în vigoare. Informații suplimentare despre această operțiune se pot obține la telefon 0233.233.340, de luni până vineri, în intervalul orar 07.30 – 17.30.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.