O trecere de pietoni ar putea fi desființată

de | 04/03/2019 | Administrație, Local

O trecere pentru pietoni din centrul municipiului Roman ar putea fi deființată. Este vorba despre una dintre trecerile pentru pietoni de pe strada Oituz: cea din fața magazinului Profi.

Primarul Lucian Micu a precizat că decizia se va lua într-o viitoare ședință a comisiei de circulație și că motivul principal ar fi siguranța cetățenilor.

„Este impropriu amplasată, șoferii care vor să iasă din parcare și să dea cu spatele riscă să accidenteze pietoni. În proximitate se mai află alte două treceri pentru pietoni: cea de la Tosca și cea de la fostul magazin UPC. Cred că e mai important să protejăm cetățenii, pietoni sau șoferi.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Edilul nu a precizat ce se va întâmpla cu barele de aluminiu care blochează posibilitatea șoferilor de a ajunge pe trotuar de la mașină.

parcare Profi bara restrictionare acces 5594

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.