Până pe 15 martie, vot pentru „Bucurie în mișcare”

de | 06/03/2019 | Actualitate, Local

Romașcanii ar putea atrage din nou evenimentul „Bucurie în mișcare” în oraș. Până pe 15 martie, cei care fac activități sportive sunt rugați să surprindă acest lucru printr-o fotografie sau mic video, să posteze pe Facebook și să pună tag-ul „#bucurieinmiscare”. Fiecare postare va însemna practic un vot pentru ca unul din festivalurile dedicate activității sportive să aibă loc la Roman.

Anul acesta au intrat în competiție 32 de orașe, organizatorii susținând că vor să atragă atenția asupra nevoii de mișcare ca soluție pentru stresul vieții cotidiene.

La nivel national, proiectul este organizat de Asociația 11even, cu sprijinul Kaufland. La nivel local, cei care au înscris orașul în competiție și au organizat evenimentele „Bucurie în mișcare”, sunt reprezentanții Asociației Mușatinii Roman.

Romașcanii care se implică în promovarea proiectului vor avea șansa de a câștiga vouchere de cumpărături oferite de compania parteneră.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.