Reparații de peste 270.000 lei la Clubul Petrotub

de | 08/03/2019 | Administrație, Local

Fostul club Petrotub, loc în care acum își desfășoară activitatea mai multe instituții, va intra în reprații. Conform autorizației de construcție emisă de Primăria municipiului Roman, clădirea va beneficia de lucrări în valoare de aproximativ 274.000 de lei.

Se pare că la etajul clădirii se va muta una dintre direcțiile administrației locale – Clubul Sportiv Municipal. Valoarea lucrărilor, deloc de neglijat, este argumentată prin faptul că toate intervențiile trebuie să fie autorizate de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț și că, pe lângă documentațiile costisitoare, nici lucrările impuse pentru primirea autorizației la incendiu nu sunt de neglijat.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.