Niciun nou loc de muncă pentru absolvenții de studii superioare

de | 10/03/2019 | Economic, Județean, Util

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Neamț a publicat lista locurilor de muncă înregistrate în săptămâna anterioară. Lista cuprinde 151 de locuri de muncă vacane noi, cele mai multe în Piatra-Neamț  (116 posturi vacante).

Pentru Roman și zona arondată sunt doar 24 de noi locuri de muncă înregistrate. Se caută: confecționer asamblor textile (5 posturi), dispecer (1 post), dugher (2 posturi), fierar betonist (2 posturi), munictor necalificat confecții (10 posturi), tractorist (2 posturi) și zidar (2 posturi).

După cum se poate observa, niciunul dintre locurile de muncă vacante la Roman nu se adresează persoanelor absolvente de studii superioare. De altfel, niciunul din cele 151 de noi locuri de muncă vacante înregistrate în județ nu este pentru cei care au cel puțin o facultate. Câteva locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare se regăesc pe lista ce cuprinde ți posturile înregistrate ca vacante în săptămânile antrioare. Această listă poate fi consultată mai jos.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.