Vântul a „tăiat” curentul în 13 localități

de | 27/03/2019 | Rural, Util

Codul galben de vânt, care este în vigoare miercuri, 27 martie, până la ora 20.00, a creat numeroase probleme în partea estică a județului, cu precădere în comunele din zona Romanului.

UPDATE: La ora 17.40 a fost reluată alimentarea cu energie electrică a celor 13 localități, toți consumatorii fiind alimentați integral.

Conform raportului operativ/ informativ al Delgaz Grid, la ora 13.00 erau afectate de intreruperea curentului electric 13 localități din care 12 total (Bozieni, Băneasa, Iucșa, Săcăleni, Crăiești, Holm, Ciurea, Bunghi, Poinari, Pâncești, Patricheni, Tălpălăi ) și una parțial (Cuci).

Este nealimentată parțial o linie electrică, fiind afectate 20 puncte de transformare cu 1.570 consumatori. Pentru depistarea și remedierea defecțiunilor actțonează o echipă de intervenție.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.