Pensionari romașcani, „ședință” la Parlament

de | 28/03/2019 | Local, Politică

Câteva zeci de pensionari din Roman, membri ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Roman, au mers, săptămâna aceasta, la Palatul Parlamentului. Seniorii au vizitat locul în care muncesc, pe indemnizații generoase, membrii camerei superioare a Parlamentului.

La invitația mea, am avut bucuria de a primi vizita unei delegații formată din 50 de pensionari, reprezentanți ai CARPensionari Roman, împreună cu domnul președinte Călărășanu și domnul vicepreședinte Albu, la Senatul României. Cu această ocazie, invitații au avut ocazia de a face un tur al Senatului, vizitând inclusiv sala de plen. Ne-am întâlnit cu președintele Consiliului Național PSD, senatorul Mihai Fifor, care alături de mine, a primit delegația și a rostit și un cuvânt de bun venit. Vizita s-a încheiat cu o întâlnire în sala de ședințe a grupului PSD Senat cu ministrul muncii, Marius Budăi ,care a avut amabilitatea să răspundă rugăminții mele de a avea o întâlnire cu pensionarii, pe tema legii pensiilor.”

Dan Manoliu, senator PSD

Încă nu știm cât de multe au rezolvat pensionarii la Parlament sau ce promisiuni au smuls de la demnitari, dar excursia le-a oferit șansa ca măcar să afle unde lucrează aleșii poporului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.