Video: Cum se mai circulă pe Roman Est

de | 31/03/2019 | Administrație, Local

Artera Roman Est este, la acest moment, unul dintre marile eșecuri ale administrație locale de după 1989. Nu toată șoseaua ocolitoare, ci tronsonul care face legătura între drumul județean DJ 207A (Roman – Sagna) și drumul european E85. Problemele au început la câteva luni după ce tronsonul a fost dat în folosință și nu au fost rezolvate nici până acum. Dimpotrivă, de la lună la lună, șoseaua este tot mai vălurită, mai plină de gropi și mai nesigură. 

De câteva luni, primarul Lucian Micu vorbește despre o acțiune civilă în instanță pentru ca printr-o expertiză judiciară să se stabilească clar de ce investiția nu a rezistat în timp. Până acum, însă, nu există niciun termen de judecată pentru acest proces. Anul trecut a fost depusă și o sesizare penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman, dar fără o urmare certă (cel puțin deocamdată). Între timp, șoferii care circulă pe Roman Est dau adevărate teste de vigilență.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.