Concert de percuție la Roman

de | 02/04/2019 | Cultură, Local

Iubitorii de muzică din Roman au șansa de a participa la un concert de percuție susținut de studenții Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca. Evenimentul muzical va avea loc joi, 2 aprilie, începând cu ora 18.00, în sala de festivități din cadrul Primăriei Roman.

Evenimentul este organizat în colaborare de Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”, Academia de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca – extensia Piatra-Neamţ – și face parte din cadrul stagiunii artistice 2018-2019

Ansamblul de percuţie al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca – extensia Piatra-Neamţ – este compus din studenţii Elisabeta Strugariu, Florina Beşcucă, Daniel Costea, Ştefan Liche, Vlad Apostol, Vlad Rusu, Dragoş Deliu, Tudor Ciobanu. Pregătirea muzicală este asigurată de lect. univ. dr. Alexandru Veleşcu şi prof. Marcel Baltag.

Intrarea la concert este liberă, în limita locurilor disponibile.

Recital percutie Roman

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.