Miercuri, fără apă la două blocuri din oraș

de | 02/04/2019 | Local, Util

ApaServ anunță beneficiarii săi că din cauza executării unor lucrări la rețeaua de distribuție a apei potabile, va sista furnizarea apei potabile în ziua de miercuri03 aprilie, între orele 08:00-18:00 în municipiul Roman, pe strada Unirii – bl. 2 şi pe bulevardul Roman Muşat – bl. 33.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele ApaSev fac tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile. Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei www.apaserv.eu.” – informare ApaServ

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.