Bucurie în Mișcare: părinții vor putea testa înclinația copiilor către tipuri de sport

de | 03/04/2019 | Actualitate, Local, Sport

Asociația 11even și Asociaţia „Muşatinii” îi invită pe romașcani la o nouă ediție Bucurie în Mișcare Roman, în perioada 11 – 12 mai, în Piața Roman Vodă. Organizatorii promit două zile cu multiple activități interactive: demonstrații din diverse ramuri sportive, dansuri, majorete și fitness, terenuri de basket și mini-fotbal, tenis de masă, tir cu arcul, fun basketball, fotbal target, ski pe asfalt/iarba, fun tenis, slow biking, mini-alergare, tenis cu piciorul, badminton, volei etc.

Anul acesta vom organiza în premieră demonstrații de aikido, mulțumită unui parteneriat cu Federația Română de Aikido Aikikai, dar și deja tradiționalele clase de fitness pe ghete de sărituri, mulțumită parteneriatului pe care-l avem cu Kinga Sebestyen, fondatoarea comunității Kangoo Club Romania. Cea mai importantă noutate a lui 2019 este că oferim părinților posibilitatea de a testa talentul și înclinația copiilor lor către un anume sport, mulțumită metodologiei Sport Analytik, care va fi aplicată pentru prima dată în România la scară largă la evenimentele noastre.”

comunicat organizatori

Bucurie in Mișcare este un proiect de promovare a sportului și mișcării în comunitate realizat de Asociația 11even, cu sprijinul Kaufland România. În fiecare localitate unde au loc evenimente Bucurie în Mișcare, organizatorii apelează la parteneri locali. La Roman, partenerul este Asociația „Mușatinii”.

La această ediție, Bucurie în Mișcare își îndreaptă atenția și către copiii din mediul rural, unde nu există atât de multe facilități pentru practicarea sportului și nu au loc evenimente care să promoveze mișcarea. Obiectivul nostru este să aducem 1.000 de copii din mediul rural la festivalurile noastre. Campania de înscriere a școlilor se desfășoară între 2 și 20 aprilie, așa că dacă știți învățători/profesori din rural care ar vrea să le ofere elevilor lor o excursie de neuitat, spuneți-le să intre pe site-ul nostru pentru a aplica.

comunicat organizatori

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.