Preselecții pentru secția de șah a CSM

de | 03/04/2019 | Local, Sport

Club Sportiv Municipal (CSM) ROMAN informează că, duminică, 07 aprilie, începând cu ora 10.00, se va organiza preselecție copii și juniori pentru secția șah din cadrul Clubului. Cei interesați sunt așteptați în strada Ștefan cel Mare nr.246, etajul1 (deasupra Casei de Pensii Neamț – Punct de lucru Roman, fostul Club Petrotub).

Condițiile de participare și documentele necesare pentru înscrierea la preselecții sunt:

  • vârsta copilului cuprinsă între 5 și 12 ani;
  • de preferat, ca nivel minim de pregătire, copilul să știe să mute piesele pe tabla de șah;
  • acordul părintelui/tutorelui legal pentru participare și folosirea datelor cu caracter personal (se va semna la prezentarea la preselecții);

Înscrierile se vor face la  adresa de email a Serviciului Competiții Sportive din cadrul C.S.M. Roman: competitiisportive@csmroman.ro  și la numărul de telefon 0786.772.050.

Facem precizarea că înscrierea se va putea face și în ziua preselecției, la locația menționată mai sus. Activitatea  de preselecție a grupelor de copii și juniori CSM Roman va fi coordonată de către un instructor din cadrul Clubului. Toate costurile pentru întreaga activitate sportivă a  grupelor de copii și juniori la șah vor fi suportate de CSM Roman. La preselecție sunt așteptați copiii din Roman, precum și din comunele membre în Asociația  de Dezvoltare Intercomunitară „Roman Metropolitan”. Menționăm  că la activitățile sportive vor fi luate imagini care vor fi folosite în scopul mediatizării Clubului și sportului în general.”

– comunicat de presă CSM Roman

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.