Noi sensuri unice în oraș

de | 09/04/2019 | Local, Util

Primăria municipiului Roman a decis, în cadrul comisiei de circulație, înființarea a două noi sensuri unice în oraș. Scopul acestor modificări este fluidizarea traficului din oraș.

Începând de miercuri, 10 aprilie, se va institui sens unic pe strada Ion Ionescu de la Brad, dinspre strada Bradului înspre strada Sucedava.

sens unic str Ion Ionescu de la Bracd

De asemenea, strada 1 Mai va avea sens unic dinspre strada Sucedava spre strada Ștefan cel Mare.

sens unic str 1 Mai

O altă modificare recent efectuată în ceea ce privește traficul vizează zona Gării. Săptămâna trecută a fost montat un nou semafor pe E85 (sensul dinspre Iași spre Roman), care asigură timpi pentru cei care vor să facă la stânga, spre Mihai Viteazu, concomitent cu traficul deschis dinspre Iași. De asemenea, la culoarea verde a semaforului dinspre Bacău, banda întâi dinspre Iași va avea culoarea verde. Pentru a se evita producerea de accidente, s-a introdus indicator rutier de interzis stânga pentru cei care vin dinspre Pompieri și vor să intre la Gară. În schimb, cei care vor să intre în parcarea de la Gară vor putea merge până în sensul giratoriu de la Roman Value Centre, iar de acolo se vor întoarce spre Autogară, de unde pot ajunge în siguranță în parcarea de la Gară.

intersectie gara reorganizata

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.