Vineri, bursa locurilor de muncă

de | 10/04/2019 | Economic, Județean

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț  va organiza vineri, 12 aprilie, bursa generală a locurilor de muncă, activitate ce se va desfășura în Piatra Neamț la sala de sport a Colegiului Național „Calistrat Hogaș” (str. Alexandru cel Bun, nr. 19), în Roman la cantina Grupului Școlar „Vasile Sav” (bdul. Republicii, nr. 46) și în Târgu Neamț la Casa Culturii “Ion Creanga” (str. Ștefan cel Mare, nr. 61).

În cadrul bursei vor avea loc întâlniri directe între angajatorii ofertanți de locuri de muncă și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să schimbe locul de muncă pe care-l au la momentul respectiv, cadru în care se vor face cunoscute condițiile necesare pentru angajare și în funcție de îndeplinirea acestora se va stabili angajarea sau programarea pentru proba de lucru.

Până la această dată au confirmat participarea 72 de agenți economici care vor oferi 586 locuri de muncă vacante în domenii ca industria textilă, servicii, construcții, din care 27 pentru cei cu studii superioare tehnice. Aceste date sunt intermediare și se pot modifica întrucât de la unii agenți economici se așteaptă confirmări.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.