presshub.ro: „Life is Hard. Work Soft”, sau despre cum susțin fondurile europene industria IT

de | 12/04/2019 | Bani Europeni

IMM-urile creative ale Clujului au primit găzduire într-un centru modern finanțat din fonduri europene. Primele produse de top ale creativilor au fost lansate deja, cu mare succes. „Life is Hard. Work Soft” este sloganul greu de tradus ce personalizează clădirea situată la limita dintre Cluj-Napoca și principalul său dormitor, comuna Florești. Jocul de cuvinte, afișat pe peretele dinspre drumul național, îi mai face să zâmbească pe șoferii blocați în ambuteiajul aproape permanent dintre cele două localități. La etajul 1 al clădirii, în câteva spații luminoase și aerisite, decorate în culori deschise, funcționează una dintre cele mai performante companii din IT-ul clujean, denumită chiar așa, SC Life is Hard SA.Nu e o firmă mare – are doar circa 30 de angajați, dar e solidă: a fost prima companie IT listată la bursă, pe piața AeRO dedicată afacerilor în dezvoltare, iar în 2015 a fost inclusă în influentul…

Citește tot articolul!

pentru disclaimerArticol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.