PNL Roman a continuat tradiția darurilor de Paști

de | 24/04/2019 | Local, Politică, Social

Liberalii romașcani au oferit și în acest an pachete cu alimente celor care nu un nivel de trai decent. De mai mulți ani, o asemenea acțiune are loc înainte celor două mari sărbători. Cei mai mulți dintre romașcanii propuși să primească acest ajutor simbolic au fost introduși pe listă de liberali din oraș.

A devenit o tradiție la PNL Roman ca la cele două sărbători mari de peste an, Crăciun și Sfintele Paști, să punem mână de la mână și să oferim celor în nevoie, celor care nu au întotdeauna să pună pe masă ceea ce și-ar dori și măcar de sfintele sărbători să le putem asigura un minim. Așa încât le-am făcut un pachet care să conțină și orez, și zahăr, și ulei, și făină, și cozonac, și carne; produse alimentare de bază cu care să își poată pregăti o masă de Paști. Peste 110 pachete au fost date azi. Persoanele care au venit sunt nominalizate de președinții de organizații de secții de votare, din fiecare zonă a orașului; am vrut să facem un gest creștin și să nu băgăm său în carne grasă. Mulțumesc întregii organizații PNL Roman, care păstrează tradiția de peste zece ani începută și au adus un zâmbet pe fața celor prezenți azi aici. Urăm sărbători fericite tuturor romașcanilor, un Paști încărcat de lumină, de soare, de bucurie de sănătate, de înțelegere, de pace lăuntrică, să fim mai buni, mai înțelegători unii cu alții, împreună să facem lucruri bune, lucruri trainice.”

deputat Laurențiu Leoreanu, președinte PNL Roman

Doresc și eu să transmit tuturor romașcanilor sărbători cu liniște, mereu cu cei dragi alături și după perioada sărbătorilor pascale să continuăm activitățile; așa cum v-am obișnuit, va o perioadă plină din punct de vedere al administrației publice locale atât cu evenimente – și vom marca împreună și zilele municipiului Roman – cât și cu investiții pe care le vom  realiza în acest an, investiții care vor crește calitatea vieții și vor continua dezvoltarea municipiului Roman.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.