De miercuri, târg de îmbrăcăminte și încălțăminte în centru

de | 07/05/2019 | Economic, Local

Romașcanii vor avea din nou ocazia să cumpere produse fabricate în România, la prețuri de producător, după cum promit organizatorii. Începând de miercuri, 8 mai și până duminică, 12 mai, în centrul orașului va avea loc târgul de îmbrăcăminte și încălțăminte EXPOFASHION Roman, ediția de primăvară 2019.

În piața Roman-Vodă, pavilionul special pentru târg a fost amenajat deja de câteva zile. Organizatorii au precizat că la acest târg vom găsi promoții la noile colecții de primăvară – vară, articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie și accesorii menite să răspundă tuturor gusturilor.

Program de vizitare este între orele 09.30 – 19.00, de miercuri până sâmbătă și între orele 09.30 – 14.00, duminică, 12 mai.

Acest eveniment este organizat de Camera de Comerț și Industrie Neamț, cu sprijinul Primăriei municipiului Roman și al Consiliului Local Roman.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.