Leoreanu și Micu: „Marea familie romașcană este invitată alături de PNL!”

de | 08/05/2019 | Local, Politică

Deputatul PNL Laurențiu Leoreanu și vicepreședintele PNL Neamț, Lucian Micu, au vrut să transmită un mesaj special romașcanilor, cu o zi înainte de întrunirea politică a liberalilor.

Romașcanii sunt invitați să participe la evenimentul de lansare al candidaților PNL la alegerile europarlamentare care se va desfășura joi, 9 mai, de la ora 18.00 la Sala Polivalentă din municipiul Piatra Neamț.

La eveniment vor fi prezenți mai mulți lideri ai PNL, în frunte cu președintele Ludovic Orban, dar și candidații pentru Parlamentul European Rareș Bogdan și Cristian Bușoi.

Partidul Național Liberal are candidați de valoare, care promovează valorile liberale și pe cele europene. Mă bucur că au ocazia să vină și în fața nemțenilor să le spună ce au făcut pentru Neamț, pentru Moldova și ce au de gând să facă mai departe. Este un moment oportun să arătăm că și în Moldova PNL este singurul partid care poate învinge PSD-ul, care va duce Neamțul în primul rând!

Laurențiu Leoreanu, vicepreședinte PNL

Apartenența României la Uniunea Europeană a însemnat pentru municipiul Roman o șansă în plus la dezvoltare. Am reușit să accesăm fonduri europene pentru modernizarea municipiului Roman și mai sunt și alte proiecte în așteptare. Și toate acestea s-au putut, în mare parte, și datorită eforturilor pe care le-au depus eurodeputații liberali pentru a trimite cât mai mulți bani în România. La evenimentul de lansare de joi vom arăta că administrațiile liberale sunt cele de succes, că PNL este partidul care susține și promovează valorile europene, fără a știrbi într-un fel tradițiile noastre, partidul care susține dezvoltarea comunităților locale, ca să respirăm cu toții un aer european, indiferent unde am trăi, să trăim la fel de bine!

Lucian Micu, vicepreședinte PNL Neam

* acesta este un advertorial

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.