Donație ZF TRW pentru Compartimentul de Îngrijiri Paliative. Din urmă vine Decathlon, cu o altă sponsorizare

de | 10/05/2019 | Local, Sănătate

Conducerea ZF TRW Roman a prezentat joi, 9 mai, donația pe care a făcut-o către Compartimentul de Îngrijiri Paliative al Spitalului Municipal de Urgență Roman. Este vorba despre 10 paturi electrice și 10 noptiere (cu o valoare totală de 70.000 lei), iar totul a fost posibil datorită modului în care dr. Iulia Bora a promovat activitatea și nevoile pacienților ce, din păcate, au nevoie de astfel de îngrijiri.

dr Iulia Bora 0355
dr. Iulia Bora, șef Compartiment Îngrijiri Paliative

 „ZF TRW s-a aliniat trendului european de îngrijire paliativă și a făcut posibilă implementarea acestui proiect în zona noastră, un proiect absolut necesar astfel încât să putem acorda asistență medicală până la final, acordarea atenției atât pacientului, cât și familiei pacienților noștri. Ne bucurăm că au înțeles viziunea europeană și sunt alături de noi.

dr. Iulia Bora, șef Compartiment Îngrijiri Paliative

Reprezentantul ZF TRW a încercat să explice cât de preocupată este compania de acest domeniu, dar emoțiile l-au învins: a dat de înțeles că mulți angajați ai TRW – și nu numai – vor avea cu siguranță nevoie de îngrijiri paliative (adică îngrijiri care se acordă persoanelor cu cancer în fază terminală).

Bogdan Petruta director ZF TRW Roman 0356
Bogdan Petruța, director ZF TRW Roman

Suntem bucuroși să fim aici, împreună cu dumneavoastră. Suntem o companie foarte mult focusată pe investiții și ajutorarea comunității. Avem foarte multe proiecte, acesta este unul dintre ele. Suntem foarte interesați să oferim și noi ajutor pentru această secție de îngrijiri paliative, ținând cont că și angajații noștri vor beneficia de această secție, împreună cu familiile, cu prietenii… Este foarte important pentru noi.”

Bogdan Petruța, director ZF TRW Roman

Tot joi, managerul general al Spitalului Roman a anunțat că Decathlon va sponsoriza unitatea spitalicească cu echipamente medicale în valoare de 10.000 de euro: un incubator cu pereți dubli și o lampă de fototerapie, care vor ajunge la Secția de Neonatologie a Spitalului.

pat modern donat spitalului municipal roman 0393

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.