Pe ce străzi se va extinde rețeaua de gaze naturale

de | 10/05/2019 | Administrație, Local

În cadrul unui parteneriat cu E.ON, administrația locală romașcană va extinde anul acesta rețeaua de furnizare a gazelor naturale din oraș. După cum înRoman.ro a mai scris, acest parteneriat va însemna că investițiile vor fi realizate, cel puțin parțial, cu bani ai companiei private.

Este vorba de o extindere care ar însemna aproximativ 1.000 de noi clienți pentru firma care furnizează gazele naturale.

Conform inventarului realizat de specialiștii din Primărie, a solicitărilor primite de la cetățeni, precum și avizului Delgaz Grid, am stabilit care sunt străzile pe care se va extinde rețeaua de gaz metan: Dr. Ghelerter, Bucovinei, Nicolae Bălcescu, Fd. Nicolae Bălcescu, Ciocârliei, Tinosului, Zimbrului, Islazului, Păcii, Cocorului, Toma Stelian, Primăverii, Tudor Vladimirescu, Salciei, Sărata, Zebrei, Eremia Grigorescu, Prundului, Zambilelor, Cornului, Perișorului, Nouă, Fd. Ocniței-Lupeni, Cărămidăriei, Fd. Cânepei și Alba Iulia.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.