Bani de la UE pentru internet gratuit în Roman

de | 16/05/2019 | Bani Europeni, Economic, Local

Municipiul Roman și alte trei localități din Neamț vor primi de la Comisia Europeană câte 15.000 de euro pentru WiFi gratuit în spații publice.

Inițiativa WiFi4EU promovează accesul gratuit la Wi-Fi în spații publice precum parcurile, piețele și clădirile publice, bibliotecile, centrele de sănătate și muzeele, în toate țările europene.

Municipiul Roman a fost declarat câștigător în cadrul celui de-al doilea apel al acestui program.Celelalte localități care se află pe lista câștigătorilor sunt: Bârgăuani, Bozieni și Vânători-Neamț. Pe lista de rezervă se regăsește orașul Târgu Neamț.

În cadrul acestui al doilea apel au fost selectate 3.400 de localități din toată Uniunea Europeană pentru WiFi gratuit în spațiile publice.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.