Recomandare pentru șoferi: evitați centrul în aceste zile

de | 16/05/2019 | Local, Util

Șoferii ar trebui să evite centrul Romanului la acest sfârșit de săptămână. Pentru că în zona Primărie – Casa de Cultură vor avea loc manifestări organizate cu ocazia zilelor municipiului, circulația rutieră va fi afectată timp de opt ore și jumătate, începând de vineri, 17 mai.

De vineri, 17 mai, și până duminică, 19 mai, în Piața Roman Vodă se desfășoară Festivalul Tradițional al Meșteșugarilor, în cadrul celei de-a X-a ediții a Zilelor Municipiului Roman. Deja, pentru buna desfășurare a evenimentului – inclusiv pentru montarea echipamentului tehnic şi a întregii logistici necesare – parcarea de la Colegiul Național Roman Vodă a fost închisă începând de miercuri, 15 mai, de la ora 12:00. Aceasta va putea fi folosită din nou de conducătorii auto marți, 21 mai, de la ora 07:00.

La finele săptămânii, în serile de vineri, sâmbătă și duminică, în centrul orașului vor fi susținute concerte. Pentru realizarea spectacolelor, se va bloca temporar circulația rutieră pe bulevardul Roman Mușat (de la intersecția cu strada Veronica Micle până la intersecția cu strada Dobrogeanu Gherea), începând de vineri, 17 mai, până duminică 19 mai, în intervalul orar 15:00 – 23:30.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.