Angajatorii au nevoie de peste 250 de salariați. Vezi oferta

de | 19/05/2019 | Economic, Local

Peste 250 de locuri de muncă sunt disponibile la Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă (ALOFM) Roman. Dintre acestea, mai puțin de 10% reprezintă locuri de muncă nou înregistrate, cele mai multe fiind posturi care au fost declarate vacante de către angajatori în urmă cu cel puțin două săptămâni.

Locurile de muncă cel mai recent înregistrate ca neocupate sunt în număr de 20: bucătar (2), casier (2), dermopigmentist (1), femeie de serviciu (2), instalator apă, canal (6), preparator marfă (1), recepționer marfă (1), șofer (1), vânzător (3).

La nivelul județului Neamț sunt vacante în total 863 de locuri de muncă. Lista posturilor libere de pe piața muncii din județ poate fi consultată mai jos.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.