Alianța 2020 USR PLUS: Poziția a doua pe buletinul de vot și „DA” la referendum

de | 23/05/2019 | Național, Politică

Comunicat de presă*:

În ultimele luni, Alianța 2020 USR PLUS s-a prezentat în fața dumneavoastră cu cei mai pregătiți candidați pentru alegerile europarlamentare. Dintre cele 3 forțe politice mari din România, suntem singurii care nu am adus vedete TV în fruntea listei de candidați pentru a încerca să vă corupem emoțional. Parlamentul European nu e o emisiune TV, ci o instituție serioasă în care se iau decizii importante, care trebuie formulate și negociate de oameni care cunosc nevoile României, dar și felul în care funcționează instituția europeană. După 30 de ani în care alegerile au fost tratate ca un concurs de popularitate, a venit momentul să le tratăm ca pe un concurs de angajare, în care alegătorii își aleg politicienii pentru capacitățile lor profesionale și nu pentru capacitatea lor de a stârni emoție. Ne-au provocat suficiente emoții politicieni ca Ion Iliescu, Petre Roman, Adrian Năstase, Traian Băsescu și alții ca ei, iar din cauza lor ne aflăm în situația în care suntem azi.

Dincolo de calitatea candiaților, Alianța 2020 USR PLUS s-a prezentat în fața dumneavoastră și cu o listă de obiective pe care aceștia le vor livra României din Parlamentul European. Lista noastră de obiective este una realistă, cu propuneri realizabile, potrivită nevoilor pe care România le are în acest moment. Putem spune că este o „listă de cumpărături”, pe care europarlamentarii USR PLUS le vor face pentru români de la Parlamentul European, și nu una de promisiuni așa cum se practică în politică. Lista integrală poate fi consultată la adresa https://www.usrplus.ro/obiectivele_aliantei_2020_usr_plus

REFERENDUMUL pentru justiție este important pentru următorii câteva zeci de ani și nu numai pentru ziua de duminică. Fiecare vot pentru „DA” la referendum este o voce care răsună: „Fără hoție ajungem departe!” Fiecare vot pentru „DA” la referendum va avea în spate speranțele unuia dintre dumneavoastră că România se va face bine imediat ce va scăpa de corupția care ne-a răpit trecutul și prezentul, familiile și instituțiile în ultimii 30 de ani. Două voturi de „DA” la referendum înseamnă că nu mai lăsăm pe nimeni și nimic să ne distrugă și viitorul!

Vă invităm la vot, pentru poziția a doua și 2 de „DA”!

USR PLUS EP

* acesta este un advertorial

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.