Cea mai mare performanță a Vulpițelor. Haideți să le sprijinim!

de | 23/05/2019 | Fără categorie

Săptămâna aceasta este una intensă pentru echipa de fotbal feminin Vulpițele Galbene. Dacă luni, 20 mai, performanțele clubului au fost răsplătite în cadrul Galei Excelenței Romașcane, sfârșitul de săptămână vine cu un meci extrem de important datorită mizei: accederea în Liga I. 

Meciul de baraj (turul) pentru promovarea în Liga I va avea loc duminică, 26 mai, începând cu ora 11.00, pe stadionul Moldova din cartierul Favorit. 

Duminică, Vulpițele Galbene vor trebui să învingă echipa Luceafărul din localitatea Filiași, județul Dolj; și vor trebui să repete performanța și în meciul retur, care va avea loc duminică, 2 iunie, începând cu ora 11.00, la Craiova.

Ne dorim ca romașcanii să ne fie alături. Este cea mai mare performanță din istoria clubului și avem nevoie de tot suportul, mai ales că jucătoarele nu se vor putea baza pe căpitanul Paula Agu, ea fiind accidentată. Adversarul nostru este unul cu experiență, care a fost în Liga I și a retrogradat, așa că meciul se anunță foarte disputat. Sperăm ca iubitorii sportului să fie alături de noi și să îi putem bucura cu acel rezultat pe care ni-l dorim cu toții.

prof. Adelin Tălmăcel, antrenor principal Vulpițele Galbene

Intrarea la meci este liberă, vremea va fi frumoasă, iar mulți dintre noi vor ieși oricum din casă – pentru a merge la vot. Nu există niciun motiv, așadar, pentru a lipsi de la stadion, acolo unde Vulpițele Galbene au nevoie de încurajarea noastră.

afis Vulpitele Galbene

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.