presshub.ro: contracte de un miliard de lei la Iași

de | 23/05/2019 | Bani Europeni

Valoarea totală a fondurilor europene accesate în cadrul celui mai cunoscut program de finanțare a trecut pragul de un miliard de lei în județul Iași. Cifrele Programului Operațional Regional (POR) 2014 – 2020 la nivelul lunii mai 2019 arată 121 de contracte încheiate de beneficiarii din Iași (autorități locale și județene, firme, lăcașuri de cult, spitale și universități) în valoare de 1,01 miliarde lei. Din această sumă, asistența financiară nerambursabilă este de aproape 850 milioane lei.Dintre cele 121 de proiecte, 20 au fost deja finalizate, fiind vorba despre inițiative implementate de societăți comerciale. Valoarea totală a proiectelor finalizate ajunge la 20 milioane lei. Alte patru proiecte, derulate tot de firme, au fost reziliate, suma totală pierdută de acestea fiind de aproape 12 milioane lei. Celelalte 97 de proiecte se află în diverse etape de implementare.Bani mai mulți decât în fosta…

Citește tot articolul!

pentru disclaimerArticol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.