Duminică Neamțul va fi în primul rând! Nemțenii vor ieși la vot pentru România, pentru Uniunea Europeană!

de | 24/05/2019 | Județean, Politică

Communicate de presă*:

Alegerile europarlamentare de duminică, 26 mai, sunt un scrutin electoral foarte important pentru România. Actualul context politic necesită un răspuns ferm din partea românilor, pentru ca direcția țării să fie clar trasată, prin votul fiecărui cetățean român.

La alegerile de duminică participarea tuturor celor care au drept de vot este vitală pentru democrație, pentru parcursul european al României, pentru viitoarele fonduri europene care urmează să fie absorbite pentru a putea fi investite în dezvoltarea comunităților.

De aceea, președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc, parlamentarii liberali Eugen Țapu Nazare, Laurențiu Leoreanu, primarii liberali Dragoș Chitic, Lucian Micu, Emilia Acozmei, Emil Prisecaru, Bîrsan Constantin, Mihai Cazamir, Dumitru Coroamă, Adrian Ciobanu, Ion Nechifor, Nicolae Catană, Pavel Bereșoae, Gheorghe Manea, Vasile Alexandroaia, Ioan Baciu, Sabarel Roșu, Marcel Bîrjoveanu, Dumitru Bălăjel, Vasile Ivancea, Constantin Machidon, Ștefan Lucaci, Dan Marian Lupu, Petru Butnariu, Gheorghe Murariu și întreagă echipă liberală îi invită pe nemțeni să participe duminică la vot.

Iar ștampila să fie pusă pe poziția 5 de pe buletinul de vot și DA la referendum. Pentru că echipa PNL are cei mai buni candidați, care au dovedit, prin fapte concrete, că sunt capabili să genereze dezvoltare și prosperitate.

Pentru că Partidul Național Liberal își cunoaște misiunea pe care o are pentru România, pentru români. La 144 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal noi liberalii suntem conștienți că a face politică nu este o joacă, a face politică la umbra Brătienilor, înseamnă să-ți asumi misiunea de a ridica România, de a clădi această națiune pe oameni puternici, de a readuce meritocrația, valoarea, competența, în fruntea țării, de a  reda demnitatea neamului românesc, de a face din România o țară respectată, apreciată, care să stea ca un partener egal la masa deciziilor cu toate țările europene importante.

Am încredere că toți nemțenii au înțeles cât de important este pentru România ca duminică să meargă și să voteze. Totodată, îi rog să acorde un vot de încredere echipei PNL, să voteze DA și la referendum. Să votăm pentru Neamț în primul rând, pentru România în primul rând.”

președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc

Și nu uitați că PNL este singurul partid care poate învinge PSD! Votați cu încredere PNL, poziția 5 pe buletinul de vot!

voteazaPNL

* acesta este un advertorial

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.