presshub.ro: „Smart-UP Diaspora”, un proiect de succes – PressHub

de | 07/06/2019 | Bani Europeni

Românii din diaspora beneficiază de fonduri europene nerambursabile pentru a se întoarce acasă și a-și deschide o afacere în România. Ei pot deveni antreprenori datorită proiectului „Smart-UP Diaspora”, prin care primesc 40.000 de euro, asistență și consultanță gratuită pentru a implementa o afacere de succes în țara lor. Un tânăr din Reșița a câștigat o astfel de finanțare și acum încearcă să implementeze în România ce a învățat peste ocean.După 14 ani, s-a reîntors din Canada și cu bani europeni a devenit antreprenor în RomâniaPrintre cei 50 de români din diaspora care au câștigat concursul planurilor de afaceri în cadrul proiectului „Smart-UP Diaspora” se află și Cristian Lădariu. Acesta, originar din Reșița, a decis să se întoarcă din Canada după 14 ani și să devină antreprenor de succes în România. El povestește cum a decis să plece din țară, în urmă cu 14 ani: „Am…

Citește tot articolul!

pentru disclaimerArticol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.