A venit circul în Roman

de | 12/06/2019 | Actualitate, Local

Începând de joi, 13 iunie, până duminică, 16 iunie, romașcanii sunt așteptați la circ, acesta fiind amplasat în zona bazarului. Pentru prima dată a poposit în Roman circul „Nemeth” care reunește artiști din mai multe țări: Ungaria, Rusia, Columbia, Venezuela, România etc.

Circul a avut peste 50 de animale sălbatice ce îi încântau mai ales pe copii, numai că în acest moment legea interzice dresajul animalelor sălbatice la circ și, în lipsa lor, circul „Nemeth” și-a adaptat spectacolul optând pentru mai multe numere de acrobații aeriene, echilibristică și numere cu clovni. Nici dresajul nu lipsește, dar sunt folosite doar animale domestice: ponei, cai și bivoli.

Tot în premieră pentru Romanul este numărul intitulat „globul morții”, un show în care patru motocicliști vor rula cu viteză pe pereții interiori ai unui glob.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.