Dezinsecție din avion în Roman

de | 12/06/2019 | Administrație, Local

Primăria Municipiului Roman anunţă toţi locuitorii municipiului Roman faptul că în zilele de 14 şi 15 iunie 2019, în intervalul orar 07.00 –10.00, se vor executa servicii de pulverizare aeriană (ULV) de dezinsecţie pentru combaterea populaţiilor de insecte ce pot fi purtătoare de maladii transmisibile şi generatoare de disconfort (insecte zburătoare şi târâtoare: căpuşe, ţânţari, muşte etc.).

Posesorii de familii de albine şi de animale sensibile sunt rugați să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident.

Aviotratamentul este executat de S.C. Flaicor Serv S.R.L. Bacău, substanţele active folosite vor fi Cyfluthrin 50g/l, Deltamethrin 25g/L și Piperonyl butoxide 225g/L, substanţe omologate de către Ministerul Sănătăţii, aflându-se înscrise în Registrul naţional al produselor biocide şi care fac parte din grupa III de toxiciate.

Conform anunțului făcut de Primăria Roman, substanţele utilizate nu prezintă pericol pentru sănătatea populaţiei!

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.