presshub.ro: Cum vrea primăria să schimbe la față marile bulevarde ale orașului cu bani europeni

de | 12/06/2019 | Bani Europeni

În municipiul Constanța banii europeni au schimbat fața stațiunii Mamaia, dar și a centrului vechi al orașului. Infuzia de bani veniți de la Bruxelles a reușit să revigoreze cele două zone turistice ale municipiului de la malul mării și să îmbunătățească infrastructura existentă. Doar că, în această perioadă, marile bulevarde au rămas în urmă din punct de vedere al infrastructurii, iar Constanța nu a reușit să se alinieze cu marile orașe ale țării privind mobilitatea urbană: piste de bicicliști, benzi speciale pentru transportul public, spații verzi, trotuare moderne. Acest lucru se poate schimba prin trei proiecte cu finanțare europeană pe care Primăria Constanța le-a depus spre finanțare prin POR 2014-2020. Însumând aproximativ 211 milioane lei (45 milioane euro), proiectele de infrastructură vor reconfigura marile bulevarde ale orașului: traseul care traversează municipiul și care face legătura…

Citește tot articolul!

pentru disclaimerArticol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.