presshub.ro: La Pecica, banii europeni transformă terenurile virane în parcuri

de | 12/06/2019 | Bani Europeni

Pecica este un oraș arădean dezvoltat pe bani europeni. Aici se află celebra fermă de bivoli situată în marginea orașului, în Lunca Mureșului, care adună mii de vizitatori anual, realizată în baza unor proiecte finanțate din fonduri europene. După ce ferma a devenit cunoscută, Primăria s-a gândit să valorifice și terenul viran din apropierea acesteia. Un proiect finanțat tot cu bani europeni, aflat în derulare, va transforma terenurile virane în parcuri, iar localnicii vor avea locuri de relaxare cu terenuri de sport, aparate de fitness și internet gratuit.Un parc de milioane de euroIdeea administrației locale a fost să realizeze un adevărat complex ecologic în zonă, care să îmbine creșterea animalelor specifice Luncii Mureșului cu valorificarea terenurilor prin transformarea acestora într-un parc public. Practic, în urma finalizării parcului, la marginea orașului va exista un spațiu de agrement destinat atât…

Citește tot articolul!

pentru disclaimerArticol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.