Organizatorii promit un KultFest ca un Untold pentru toată familia

de | 20/06/2019 | Actualitate, Local

A patra ediție a KultFest se dorește a fi un eveniment care să pună Romanul pe harta orașelor în care au loc festivaluri la care maerită să mergi. Organizatorii speră ca acest festival de trei zile, cu ateliere, spectacole și multe alte activități, să fie, păstrând proporțiile, un Untold pentru toată familia. 

La conferința de presă ce a anunțat oficial KultFest a participat și primarul Micu. 

Vă felicit pentru cea de-a patra ediție a KultFest, o ediție care se dorește mult mai amplă față de ceea ce a fost până acum. Romanul este, din ce în ce mai mult, un oraș foarte prietenos cu tinerii, am dezvoltat mai multe programe dedicate tinerilor. Acest eveniment a fost unul dintre obiectivele trecute în programul cu care Romanul a candidat pentru capitala tineretului. Am spus atunci că vom face aceste proiecte, indiferent dacă câștigăm sau nu. Vreau să precizez că acest proiect este al mai multor ONG-uri din Roman, Primăria doar sprijină și pune la dispoziție baza materială. Pentru a avea acces la acest festival este nevoie de bilet sau de abonament. Eu voi lua abonament pentru toate cele trei zile, este un proiect frumos pentru comunitate.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

KultFest se va desfășura pe stadionul Moldova și pe o zonă din cadrul complexului de agrement Moldova.

KultFest va avea loc în perioada 9 -11 august și este un festival propus întregii comunității, întregii familii. Prima zi a festivalului este dedicată copiilor, a doua adulților și a treia tinerilor. Acest festival devine realitate din dorința unor tineri de a transforma orașul și a aduce evenimente în Roman asemenea marilor orașe.”

Sebastian Hrib, director festival

Noi mixăm muzică pentru toate generaațiilor. Vineri vafi o lume de poveste: mascote, carusel, copiii vor petrece timp cu părinții lor – lucru care se întâmplă destul de rar, din păcate. Seara se va încheia cu un concert susținut de Nicole Cherry și Gașca Zurli, alți trei artiști trebuie să confirme participarea. Sâmbătă vor concerta Roa și Phoenix, iar duminică vor urca pe scenă Subcarpați și Macanache, acești artiști fiind ceruți de absolut toți liceenii din oraș. Noi am ales să facem acest festival într-o perioadă în care și romașcanii din diaspora vor veni acasă, vrem să se bucure toți de KultFest.”

Cătălina Ilie Popescu, director comunicare KultFest

Programul complet va fi făcut cunoscut publicului după 1 iulie. Organizatorii estimează că la KultFest va fi un flux de aproximativ 5000 oameni/zi.

Prețurile biletelor/abonamentelor sunt următoarele

Pentru o persoană: 

  • 40 lei – o zi
  • 70 lei – două zile
  • 100 lei – trei zile

Pentru grup de trei persoane:

  • 90 lei – o zi
  • 170 lei – două zile
  • 250 lei – trei zile

Pentru grup de patru persoane: 

  • 100 lei – o zi
  • 190  lei – două zile 
  • 270 lei – trei zile

Mai multe informații privind prețurile biletelor și reduceri early birds (adică pentru bilete și abonamente achiziționate până pe 1 iulie) se găsesc pe kultfest.ro

Copiii sub trei ani și cei cu dizabilități nu vor plăti dacă vor prezenta un document justificativ.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.