Elevii de 10 vor intra gratuit la KultFest

de | 20/06/2019 | Actualitate, Local

Pentru a încuraja performanța, elevii care vor trece de Evaluarea Națională cu nota 10 vor avea acces gratuit la toate activitățile din cadrul KultFest. Anunțul a fost făcut de organizatori în cadrul conferinței de presă care a anunțat lansarea celei de-a parta ediție a festivalului Kultfest, ce va avea loc la Roman între 9 și 11 august.

Este posibil ca și elevii ce vor trece cu 10 de examenul maturității să aibă acces gratuit în cadrul festivalului. Primarul Lucian Micu este cel care a sugerat acest lucru, iar Sebastian Hrib, directorul festivalului a spus că vor căuta un sponsor care să facă posibilă recompensarea cu intrarea la KultFest și a liceenilor ce vor lua Bacalaureatul cu nota 10.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.