presshub.ro: Banii europeni te învață să zbori

de | 25/06/2019 | Bani Europeni

O nevoie reală pe piață este cea mai bună idee de afacere. O spun toți consultanții în business, dar și cei care și-au demarat propriile afaceri. O femeie de afaceri din Cluj, Steluța Racolța, după ce a acumulat 15 ani de experiență în domeniul asigurărilor, a pornit pe drumul antreprenoriatului cu o companie de recrutare de forță de muncă și formare profesională, RSC CONSULTING. Ea a fost cea care a sesizat că există o cerere tot mai mare a pieței pentru personal calificat în domeniul aviației civile, pentru care a făcut, o vreme, servicii de recrutare. Așa se face că în 2014, la sugestia unuia dintre clienții săi pentru serviciile de recrutare, Steluța Racolța a pus bazele primei școli românești de însoțitori de bord din Transilvania. Acum, Universifly a ajuns cea mai mare școală de însoțitori de bord din România, ba chiar din Europa de Est, spune fondatoarea Steluța Racolța.În 2014, la Cluj a fost…

Citește tot articolul!

pentru disclaimerArticol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.