presshub.ro: UE a așteptat 12 ani contractele pentru Spitalele Regionale de Urgență din România

de | 25/06/2019 | Bani Europeni

Reprezentanții Ministerului Fondurilor Europene și ai Ministerului Sănătății au semnat, în această săptămînă, contractul de finanțare pentru proiectul „Întărirea capacității Ministerului Sănătății de a pregăti și implementa proiectele Spitalelor Clinice Regionale de Urgență din Craiova, Iași și Cluj”. Experții Băncii Europene de Investiții vor asigura, alături de personalul Ministerului Sănătății, asistență tehnică pe parcursul derulării proiectului care a demarat în 2007. Semnarea contractului de finanțare pentru Spitalele Regionale de Urgențe din Iași, Craiova și Cluj a fost făcută publică în capitala Moldovei de președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa: ”Așteptăm această veste, finanțarea Spitalului Regional de Urgență, de peste 10 ani. Astăzi (miercuri, 12 iunie – nota redacției), Ministerul Sănătății și Ministerul Fondurilor Europene au semnat finanțarea pentru…

Citește tot articolul!

pentru disclaimerArticol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.