presshub.ro: Obiective turistice şi culturale din Drobeta Turnu Severin, reabilitate cu fonduri europene

de | 25/06/2019 | Bani Europeni

Pe un proiect depus pe vechiul POR 2007-2013, în valoare de peste 57 de milioane de lei, din care valoarea nerambursabilă a fost de 42 de milioane de lei, Primăria Drobeta Turnu Severin a reabilitat Cetatea Medievală a Severinului şi Palatul Cultural „Theodor Costescu“;După ce a fost refăcută cu bani europenei, Cetatea Medievală a Severinului a început să atragă mii de turişti;Palatul Culturii „Theodor Costescu“ are o arhitectură impresionantă, clădirea fiind cea mai impozantă din Severin. Acolo au loc multe manifestări culturale, inclusiv festivaluri medievale, proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte de chitară clasică;La exterior, lucrările efectuate la clădire pe fonduri europene au cedat la scurt timp după ce clădirea ieşise din garanţie. Palatul trebuie să efectueze reparaţiile pe cheltuiala proprie;Turnul Artelor (fostul Turn de Apă), înalt de 27 de metri, reabilitat tot cu fonduri europene, dar pe…

Citește tot articolul!

pentru disclaimerArticol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.