De-a joaca cu sensurile unice pe străzi

de | 26/06/2019 | Administrație, Local

Primăria Roman anunță, de pe o zi pe alta, că o stradă din oraș va avea sens unic. Miercuri, 26 iunie, doar printr-o postare pe Facebook, administrația locală anunța despre o decizie a comisiei de circulație ce s-a luat în urmă cu o săptămână și care se va aplica începând cu 27 iunie.

Una dintre decizii este legată de schimbarea sensului unic pe strada Ion Ionescu de la Brad, ca urmare a analizei făcute în teren și a opiniilor conducătorilor auto. Astfel, începând de joi, 27 iunie, accesul pe strada Ion Ionescu de la Brad se va face din strada Sucedava și sensul unic va continua pe Vlad Țepeș și până în Principatele Unite. Pe strada Principatele Unite nu se va mai putea intra direct din strada Sucedava. Cetățenii care au noi soluții pentru îmbunătățirea traficului din municipiul Roman pot veni cu propuneri către comisia de circulație, care le va analiza împreună cu polițiștii din cadrul Biroului de Circulație Rutieră din cadrul Poliției Roman.

Primăria Roman
sens unic I Ionescu de la Brad
Cum a decis luna aceasta Primăria că va fi sensul unic pe strada I.Ionescu de la Brad

Este vorba despre aceeași stradă pentru care, la început de aprilie, s-a decis să aibă sens unic, dar în direcția opusă: dinspre Vlad Țepeș către Sucedava (vezi aici articolul).

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.