Sugestie de weekend: Zilele Cetății Neamț

de | 27/06/2019 | Județean, Util

Acest sfârșit de săptămână se anunță potrivit, din punct de vedere meteorologic, pentru plimbări. Cei care vor să facă o plimbare nu foarte departe de casă și să aibă parte și de evenimente muzicale și nu numai, pot alege să meargă la cea de-a XIX-a ediție a Zilelor Cetății Neamț.

Organizatorii manifestării propun nemţenilor şi turiştilor un program complex şi atractiv – spectacole, diverse ateliere, activităţi culturale cu elevi, expunere recuzită decor medieval, cavaleri, străjeri, demonstraţii de spadă, Festivalul culinar „Ceaunul Fermecat”…

Toate activităţile se vor desfăşura de vineri, 28 iunie, până duminică, 30 iunie, la Parc Cetate din Târgu Neamț și în Cetatea Neamț.

Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Judeţean Neamţ, Primăria oraşului Târgu-Neamţ, Complexul Muzeal Județean Neamț, Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare”, Casa Culturii „Ion Creangă” Târgu Neamț și Asociaţia „Ansamblul Ozana”, alături de partenerii: Fundaţia Culturală „Ion Creangă”, APDTN „Valea Ozanei”, ATOR, Asociația „Ținutul Zimbrului”, Asociația Puzzle OptimEast, CNIPT Târgu Neamț.

Programul complet al evenimentului este următorul:

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.