Meciul cu Germania s-a trăit la maxim

de | 27/06/2019 | Local, Sport

Romașcanii au trăit la maxim meciul echipei naționale U21, care a jucat, joi seară, semifinala Campionatului European U21 contra selecționatei Germaniei.

La inițiativa unui tânăr romașcan, Primăria a ajutat ca în centru, la Casa de Cultură, aproximativ 200 de oameni să vadă meciul împreună. Locul ales (în fața intrării în Casa de Cultură, acolo unde este o zonă acoperită) a fost condiționat de vreme, astfel că numărul de scaune nu a putut fi suplimentat.

Romașcanii s-au reunit la ora anunțată, unii „echipați” corespunzător, cu tricolorul. Fiecare fază a meciului s-a simțit la maxim și, în ciuda scorului de la finalul meciului (4-2 pentru Germania), romașcanii s-au regăsit unii pe alții, așa cum o întregă țară ne-am regăsit speranțele în această națională de jucători „mici” care fac lucruri mari.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.