VIDEO: MTB Roman are nevoie de voluntari

de | 06/07/2019 | Local, Sport

A doua ediție a concursului de ciclism MTB Roman va avea loc săptămâna viitoare. Organizatorii sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile și au respectat până acum graficul propus.

Cu toate acestea, cicliștii mai au nevoie de sprijin: pentru ca organizarea să fie fără cusur în ziua maratonului și pentru ca ciclciștii din toată țara să aibă parte de o experiență cât mai plăcută, MTB Roman ar trebui să se bazeze pe încă 50 de voluntari. Înscrierea se poate face pe site, la secțiunea dedicată voluntarilor. O ședință tehnică cu voluntarii va avea loc săptămâna viitoare.

O problemă vine de la cei care nu înțeleg câtă muncă se depune pentru un asemenea eveniment și care, cu sau fără voie, creează neajunsuri. Petrică Buzdugan a povestit cum o parte a benzilor de delimitare a traseului au fost tăiate sau cum potecile au fost blocate cu trunchiuri de arbori.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.