Dăncilă cere demisia șefului CNAIR. Cozmanciuc: “Să plece și ea!”

de | 09/07/2019 | Național, Politică

Premierul Viorica Dăncilă a cerut, printr-un comunicat de presă, deimisia directorului general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga. Prim-ministrul a precizat că a făcut o analiză a activității companiei, în urma căreia a constatat “întârzieri nejustificate și un slab management al conducerii CNAIR în implementarea proiectelor de infrastructură de transport”.

Deputatul Mugur Cozmanciuc susține că Narcis Neaga ar trebui să plece, dar nu singur. 

Neaga e vinovat, dar… cine l-a tolerat și susținut!?! Cum cine? Guvernul PSD! Dacă a cerut demisia lui Narcis Neaga, ar trebui să își dea și premierul demisia! Narcis Neaga, omul care trebuia să termine autostrăzile! Și la sfârșitul anului premierul îl <amenința> cu demiterea. În decembrie 2018 se lăudă că: anul acesta trebuie să terminăm 100 de kilometri de autostradă. Pe 31 decembrie, trebuie să vină șeful CNAIR să spună că îi avem. Întrebată ce se va întâmpla dacă directorul CNAIR va anunța că nu sunt gata cei 100 de kilometri de autostradă, Dăncila a replicat sec: „Dacă zice că nu îi avem, pleacă acasă!”. În iulie 2019 cei 100 de kilometri de autostradă nu sunt gata! Premierul a înființat un departament să îi spună că nu există! Și brusc și-a adus aminte că trebuie să îl demită pe Narcis Neaga! Toate aceste jocuri populiste, de imagine, nu mai țin! Narcis Neaga trebuia demis de mult! E timpul faptelor, nu al acțiunilor de imagine! Hai cu autostrăzile! Hai cu Autostrada Moldovei!

Mugur Cozmanciuc, deputat PNL de Neamț

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.