Cum vor fi aleși candidații liberali pentru alegerile locale de anul viitor

de | 20/07/2019 | Județean, Politică

Liberalii nemțeni se declară pregătiți pentru alegerile care vor urma și spun că țintesc victoria atât în ceea ce privește alegerea președintelui, cât și la alegerile locale și parlamentare din 2020. 

Președintele PNL Neamț anunță o toamnă plină la partid: desemnarea candidaților pentru alegerile de anul viitor. 

Urmează alegeri interne, dar până atunci avem alegeri externe! PNL Neamț este pregătit și continuă pregătirea pentru campania pentru alegerile prezidențiale! Din toamnă vom identifica candidații pentru primării pentru alegerile din 2020, iar criteriile de desemnare vor fi ca cele din 2016. Știu că poate există uneori păreri formate și greu de depășit dar, dacă nu ar fi fost criteriile corecte în 2016, cele 25 de primării nu ar fi fost câștigate. În plus, au fost candidați care au bătut primari în funcții de 3 – 4 mandate, cum a fost la Trifești, Răucești, Țibucani sau Ghindăoani.”

deputat Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț

Pentru alegerile locale din 2016, Consiliul Național al PNL a votat un set de zece criterii pentru cei care au candidat la primării, consilii locale și consilii județene. Aceste criterii se referă la integritatea candidaților – probleme penale, discriminare, datorii la buget, contracte cu statul, plagiat, traseism, etc. Deputatul Mugur Cozmanciuc a precizat că deciziile vor fi luate și având la bază sondaje de opinie, cercetări, analiza persoanelor, echipele pe care le vor susține. Totodată, el se declară mulțumit de activitățile aleșilor liberali. 

PNL Neamț în momentul de față consider că acum este ancorat și pregătit pentru viitor. Colegii de la CJ au fost corecți, consilierii locali la fel! PNL Neamț, dacă nu ar fi fost o echipă puternică, nu ar fi obținut un rezultat bun la alegerile europarlamentare! În Parlament colegii noștri sunt foarte activi  și au adus și plus valoare în grupurile în care activează! Primarii pe care îi avem, cu plus cu minus, au avut o activitate corectă față de cetățean și și-au făcut bine treaba! Vreau să subliniez că obiectivul clar al PNL Neamț va fi câștigarea alegerilor prezidențiale, locale și parlamentare!” 

deputat Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.