ApaServ a făcut dispecerat la Roman, dar l-a ținut… secret

de | 23/07/2019 | Local, Util

Într-o întâlnire pe care managerul general al ApaServ și o parte a echipei sale a avut-o la Roman, în luna martie, reprezentanții asociațiilor de proprietari au cerut, printre altele, un dispecerat local, care să răspundă problemelor romașcanilor.

Luni, 22 iulie, în conferința de presă săptămânală, primarul Lucian Micu – prezent și el la întâlnirea din luna martie – a declarat că nu are informații suplimentare despre această chestiune. 

Știu că ultimele discuții au fost în legătură cu dorința ApaServ de realizare a acestui dispecerat la Roman.

primarul Lucian Micu

Vlad Angheluță, managerul general al ApaServ a spus, însă, că este dispecerat la Roman încă din luna mai. Doar că, așa cum putem constata, nu a considerat important să anunțe pe nimeni.

Numărul de telefon al dispeceratului de la Roman este 0233.233.340 (comun pentru toată compania), iar programul este de luni până joi între orele 7.30 – 16.00 și vinerea între 7.30 – 13.30. 

În afara acestor ore, cei care au nevoie să comunice cu ApaServ o vor face tot cu operatorii de la Piatra-Neamț. Deocamdată, susțin reprezentanții companiei, fiindcă se va face o analiză a apelurilor primite la Roman pentru a se decide dacă vor extinde programul dispeceratului local.  

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.