VIDEO: Accident în fața hotelului Imperial

de | 24/07/2019 | Actualitate, Rural

O tânără a fost rănită într-un accident rutier care a avut loc miercuri seară, pe drumul județean DJ 201C, în fața hotelului Imperial. Din primele estimări, se pare că o conducătoare auto care venea dinspre Horia și voia să ajungă în parcarea hotelului nu s-a asigurat suficient de bine înainte de a face virajul la stânga și a intrat în coliziune cu un autoturism VW Golf, ce se deplasa dinspre Cotu Vameș către Roman. 

Din accident a rezultat rănirea unei tinere, pasageră în mașina Renault. Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și investigații suplimentare. În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru a stabili exact cauzele și dinamica producerii accidentului. 

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.