Romanul miroase ca o fermă de porci. Garda de Mediu, de negăsit

de | 08/08/2019 | Local, Social

De două zile, tot Romanul miroase de parcă romașcanii și-ar fi făcut o imensă fermă de porci în centrul orașului. Până acum, autoritățile în măsură să se ocupe de această problemă nu au dat niciun semn, deși sute de cetățeni din toate cartierele au reclamat acest aspect.

În cursul zilei de miercuri, 7 august, înRoman.ro au încercat de mai multe ori să ia legătura cu reprezentanții Gărzii de Mediu Neamț, dar fără succes. În această dimineață, Primăria municipiului Roman a anunțat că, după ce a făcut propriile verificări, a constatat că sursa mirosului nu este de pe raza municipiului Roman și a anunțat Garda de Mediu. 

Să sperăm că angajații Gărzii de Mediu Neamț nu așteaptă să dispară mirosul înainte de a veni la Roman pentru a face verificări.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.