Duminică, picnic în Parcul Municipal

de | 16/08/2019 | Actualitate, Local

Duminică, 18 august, Primăria îi invită din nou pe romașcani în Parcul Municipal pentru un picnic și alte activități de relaxare. Aceasta este cea de-a șasea ediție a acestui eveniment, iar reprezentanții administrației publice locale susțin că pregătesc mai multe evenimente și activități care să fie pe placului unui număr cât mai mare de participanți, indiferent de vârstă. 

Pentru cei mici am pregătit mai multe ateliere și două sesiuni în care voluntarii le vor citi povești, iar cu ajutorul unui nou voluntar – un ”mega robot” va fi prezent pentru a-i fascina pe copii cu mișcările și tehnologia de ultimă generație. Cu ajutorul antrenorului de fitness Bogdan Huci, unul dintre cei care a sprijinit necondiționat toate activitățile de mișcare organizate de administrație, se vor organiza sesiuni de fitness în aer liber, mai ales că în Parc există o zonă dedicată acestei activități. Și iubitorii sportului pe două roți ni se alătură, astfel încât echipa de la MTB va fi pregătită cu sfaturi și câteva trasee cu obstacole pentru toți cei care au bicicletă, dar și echipamentul corespunzător. Un meci de fotbal la care se pot înscrie toți cei ce se simt în formă va fi organizat pe terenul cu gazon sintetic. Pentru iubitorii sportului minții, vom aduce mese de șah. Vom organiza și un concurs de întrecere cu bărcile cu vâsle pe lac. Ca și la picnicul trecut, din luna iulie, în Parc vom amenaja un spațiu expozițional, dedicat iubitorilor de animale de companie, pentru a vă încuraja să adoptați câinii fără stăpân care locuiesc acum la adăpostul din Roman și așteaptă ca o familie să le ofere dragostea.

comunicat Primăria Roman

De asemenea, în foișorul de pe aleea principală vor fi susținute mai multe momente artistice.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.